Кремълският Чикатило 2

От Уикиизточник
Направо към навигацията Направо към търсенето

Желателно е текстът да бъде преведен възможно най-скоро.

Кремълският Чикатило 2
Автор: Александър Литвиненко

"Изгоряхме ние по недоразумение - той попадна в затвора за преразход, а аз - заради Ксения, - Имахме любов, но се разделихме: Тя викаше и се съпротивляваше" ( Владимир Висоцки - своб. прев. ).

Владимир Путин публично се възхищава и завижда на президента на Израел - Моше Кацав, който в страната си е обвинен за изнасилвания, сексуални посегателства с употребата на сила, за интимни връзки, извършени без съгласието на пострадалата страна и други подобни правонарушения, подсъдни по закона за предотвратяване на сексуалните посегателства.

"Десет жени е изнасилил ! Никога не съм очаквал това от него ! Той ни удиви всичките ! Всички му завиждаме !" - заяви Путин.

Е, какво, точно това и трябваше да се очаква. Както се казва "ти му подаваш пръст, а то ти отхапва ръката !". Кремълските бандити вече не считат за нужно да се крият и да спазват дори елементарните норми на приличие. А от кого, се задава въпроса, те трябва да се стесняват ? От Буш, Блеър, Ширак ? Или, може би, от английската кралица ? Кремълският маниак с ранг "Кавалер на ордена на Почетния легион", без грам смущение, публично завижда на един сериен изнасилвач и го прави съзнателно, като по този начин унижава всички западни лидери, които не съвсем отдавна, са му стискали ръката и приветливо потупвайки го по рамото, са го наричали свой приятел.

Путин съзнателно принизява световния елит до своето криминално-мафиотско равнище, тъй като отдавна живее по престъпните закони и правила, а всеки руски бандит знае, че с тези, които са обвинени за сексуални престъпления, не може нито да се сяда на една маса, нито да се използват общи прибори. И това правило се спазва свято във всяка затворническа килия !

Както вече писах по-рано в статията "Кремълският Чикатило" «Кремлевский чикатило», има най-сериозни причини Путин да бъде подозиран за отклонения на сексуална основа. И е напълно възможно, ако в Русия съществуваше дори и най-малката възможност президента на страната да бъде привлечен към наказателна отговорност, в прокуратурата да дойдат не десетки, а стотици специално подбрани и докарани му за сексуални удоволствия момченца и момиченца. И тук няма нищо чудно, тъй като за руските чекисти изнасилванията и сексуалните посегателства са станали правило още от времето на Берия.

Така наречената " тоалетна и полова " тема постоянно преследва Путин, при това, когато той случайно среща обектите на сексуалните си влечения, то той напълно губи контрол над собственото си поведение и публично извършва неща, които явно излизат не само извън рамките на протокола, но дори извън рамките на обикновеното приличие. Дори и да имаме предвид всичко гореизложено, нито самият Путин, нито многочислената му челяд, са в състояние да обяснят разбираемо на заинтересуваната общественост какво се случи за пореден път с президента на Русия и какво се крие зад не съвсем адекватното му поведение.

Така се случи през месец Юли на тази година, че Путин публично разцелува по корема петгодишния Никита, на когото случайно се натъкна, докато вървеше из Кремъл. А кремълските лакеи така и не успяха да скрият тази явно педофилска постъпка на своя шеф поради простата причина, че Путин, коленичил пред едно непознато дете, беше сниман от камерите на десетки чуждестранни туристи, намиращи се наблизо.

Дни по-късно, обяснявайки случилото се, Путин заяви буквално следното: "Той ми се стори толкова невинен, нежен, беззащитен, че ми се прииска да го помачкам". Казвайки това, на Путин явно не му хрумна, че в средата на осемдесетте, точно такова, почти съвпадащо с Путиновото обяснение за своите действия, е давал по време на разпитите, както писа съветската преса, арестуваният маниак Сливко, на чиято кървава сметка имаше единадесет измъчвани до смърт момченца и няколко старици.

Така че сега да си зададем въпроса: може ли да считаме за психически здрав президента на Русия, който целува по корема непознати деца без разрешението на техните родители или който публично призовава за безпощадна разправа с тези, които хване, а също така и завиждащ на един насилник на беззащитни жени и то без да го крие ? Кой е той, това малко и отмъстително човече, което постави на колене безропотните руски маси ? Какво още може да се очаква от неадекватния управник на страната, в която има тонове химическо и бактериологично оръжие, по време на поредното есенно или пролетно изостряне на възпаленото му съзнание ? Какви още жертвоприношения във вид на непокорни журналисти, брюнети, родени в омразния му Кавказ, или малки и беззащитни момченца, ще поиска кремълският маниак, за да удовлетвори сексуалните си инстинкти ? Докато целият свят гони виртуалния Бен Ладен, като се спасява от "световния тероризъм", то зад кремълските стени набира сили поредното чудовище, подобно на Хитлер. И ако то не бъде спряно навреме, то тогава е възможно този маниак в най-скоро време да доведе цивилизацията до поредната световна война, в пламъците на която ще изгорят милиони и милиони човешки животи.Криейтив Комънс лиценз
Криейтив Комънс „Признание“ иконаКриейтив Комънс „Споделяне на споделеното“ икона
Това произведение е лицензирано под Криейтив Комънс лиценз „Признание-Споделяне на споделеното 2.0“

Статията е публикувана под лиценз: Криейтив Комънс 2.0 със съгласието на притежателите на авторското право. Източник: Чеченпрес