Кремълският Чикатило

От Уикиизточник
Направо към навигацията Направо към търсенето

Желателно е текстът да бъде преведен възможно най-скоро.

Кремълският Чикатило
Автор: Александър Литвиненко

Президентът на Русия Владимир Путин неформално си пообщува с туристите, разглеждащи Кремъл. Той вървеше от Големия Кремълски дворец към своята резиденция през Ивановския и Катедралния площад. По пътя той реши да спре, за да поговори с туристите. Сред тях имаше и 4-5 годишно момченце, което на въпроса на Путин как се казва, отговори — " Никита ". Путин приповдигна тениската на момчето и го целуна по корема.

Световната общественост е в шок. Никой не е в състояние да обясни защо Путин се спусна на колене пред първото срещнато момченце и го целуна по корема.

Отговорът на този въпрос може да се намери ако внимателно се изучат така наречените " тъмни петна " от историята на живота на руския президент. Главното от които е: защо след завършване на Червенознаменния институт " Андропов " ( КАИ — рус. ) — където готвят кадри за служба в разузнаването, Путин не е взет в Първо главно управление на КГБ на СССР ( Външно разузнаване ), а го изпращат обратно в Ленинградското Управление на КГБ на по-ниска длъжност. Всеки, който е имал дори и най-малкото отношение към спецслужбите на бившия СССР знае, че да се постъпи в КАИ е било практически невъзможно и че ако на офицера от контраразузнаването му се е удавало да премине през жестокия подбор и да попадне за обучение в КАИ, светата светих на КГБ, то това, както казват чекистите, е до живот. Както пишеше Виктор Суворов в това отношение: " Входът струва рубла, а изходът — две ! "

И затова випусник на КАИ, свободно владеещ немски език, да се окаже " зад борда " на Първо Главно Управление ( ПГУ ), са били необходими много сериозни причини. След като никому неизвестния Путин, по съвършено неясен начин, се оказа на върха на руската власт, аз започнах много щателно и педантично да изследвам всяка крачка от неговото кариерно развитие. И ето какво ми се удаде да разузная от тези, които добре познаваха Путин по време на неговото обучение в КАИ.

Оказа се, че Путин не е бил взет във Външното разузнаване заради това, че е било установено, че той страда от Педофилия. Както разказаха осведомените хора, за този негов полов недъг са разбрали не веднага, а не много до завършването на КАИ. Естествено, че времето за проучване на Путин е било недостатъчно, а да доложи на самия връх за това, което кадровиците не са доогледали и че в недрата на съветското разузнаване се е завъдил педофил, ръководството на КАИ се е уплашило. Както е прието в спецслужбите, Путин е бил отведен от командировка във ФРГ под благовиден предлог и е бил върнат там, откъдето е дошъл в Ленинградското УКГБ и както се казва делото е приключено.

Веднага след като Путин е бил назначен за директор на ФСБ, той е започнал да издирва събрания в спецслужбите за него компромат и да го унищожава, като по този начин се подготвя за бъдещо президенство. Ясно е, че бидейки директор на ФСБ, за него особени трудности по унищожаването на компромата за самия себе си, не са възникнали. По това време Путин е намерил в Управлението по вътрешна сигурност на ФСБ видеозаписи, на които чекистите са успяли да запишат своя бъдещ шеф по време когато той прави секс с непълнолетни момченца. При това Путин е бил записан в същата тази тайна квартира на улица Полянка, в която е записан и Главния прокурор на Русия Юрий Скуратов заедно с две проститутки.

По-късно, когато Путин маха Скуратов от длъжността Главен прокурор, по заповед на Абрамович, като го шантажира и уговаря доброволно да напусне своя пост, той от душа се жалва на Скуратов, че него -Путин, също са го заснели в същата тази койка, като при това, разбира се, е премълчал, че него чекистите са го хванали да се занимава с педофилия. За това, че Путин е бил " осветен " в същата тази квартира на улица Полянка, Скуратов е написал в своята книга " Вариант дракона " ( Вариантът на дракона — от рус. ) на страници 153-154. Освен това, за видеозаписа на Путин с момченцата, е знаел и разстреляния във входа на своя дом заместник-директор на ФСБ — генерал-полковник Анатолий Трофимов. Последният, в тесен кръг от хора, често се е оплаквал, че ФСБ е попаднала в ръцете на педофили. За това, че Путин страда от полово извращение написа и главния редактор на вестник " Совершенно секретно " — Артем Боровик, седмица преди тайнствената си гибел.

Така, че защо Путин целува момченца по корема ? Отговорът на този въпрос е достатъчно банален и прост — защото президентът на Русия страда от Педофилия. Разбира се, към мен може да се изпитва недоверие и да ми се заявява, че Путин не може да бъде педофил, тъй като е примерен семеен човек и него го обичат жена му и децата. Обаче, ако си припомним кървавата история на един от най-жестоките маниаци на нашето съвремие — Андрей Чикатило, който, за да задоволи своята похот, уби 53 деца, то жената на маниака Чикатило, както и жената на руския президент, винаги е заявявала това, че нейния съпруг е бил примерен семеен човек, който е обичал и се е грижил за своите деца.Криейтив Комънс лиценз
Криейтив Комънс „Признание“ иконаКриейтив Комънс „Споделяне на споделеното“ икона
Това произведение е лицензирано под Криейтив Комънс лиценз „Признание-Споделяне на споделеното 2.0“

Статията е публикувана под лиценз: Криейтив Комънс 2.0 със съгласието на притежателите на авторското право. Източник: Чеченпрес