Уикиизточник:Страници за изтриване

От Уикиизточник
(пренасочване от У:СИ)
Направо към навигацията Направо към търсенето
Съкращение:
У:СИ

Този списък съдържа страници, предложени за изтриване. Ако имате мнение за някоя от тях, дайте го под съответната страница. Ако смятате, че някоя друга страница трябва да бъде изтрита, сложете името й в списъка, а на самата страница за изтриване сложете най-отгоре {{Изтриване}}.

За списък на скорошно изтритите страници, прелистете дневника на изтриванията.

Бързо изтриване[редактиране]

Има малко по-нова версия Закон за движението по пътищата--Ket (беседа) 14:58, 15 април 2017 (UTC)Отговор[отговор]

Ok Тнх! — Luchesar • Б/П 19:27, 27 септември 2017 (UTC)Отговор[отговор]

Apologies for using English, but the above page should be deleted as the author blanked it. TonyBallioni (беседа) 07:06, 30 юни 2019 (UTC)Отговор[отговор]

Handled by a global sysop. TonyBallioni (беседа) 19:49, 30 юни 2019 (UTC)Отговор[отговор]

Неенциклопедично съдържание или грешки[редактиране]

Записвайте тук статии/страници, които съдържат безсмислици или реклама и такива, които са създадени по грешка. Администраторите, след проверка на историята, ще могат да ги изтрият незабавно.

Алтернатива на използването на тази секция е добавянето на шаблона {{Бързо изтриване}} в съответната страница. Това включва страницата в Категория:Уикиизточник:Страници за бързо изтриване и облекчава поддръжката на Уикиизточник:Страници за изтриване.


Нарушаване на авторското право[редактиране]

Записвайте тук статии/страници, които нарушават политиката на Уикимедия за защита на авторските права. Включвайте кратка обосновка за предложението си.

Типичен случай на такова нарушение е копирането на текст от Интернет сайтове с лиценз, несъвместим с Лиценза за свободна документация на ГНУ, и без писмено разрешение от авторите.

  • Утро в Сливен - Това произведение е авторско право от Елисавета Багряна, която е починала през 1991 г. и не е минал повече от 70 години след смъртта й.--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес Vladimirrizov20 (беседа) 10:32, 19 март 2017‎
Ok Благодаря. — Luchesar • Б/П 19:25, 27 септември 2017 (UTC)Отговор[отговор]