Потребител беседа:Apcbg

От Уикиизточник
Направо към навигацията Направо към търсенето

 

История на България в седем страници[редактиране]

В статията внасяте промени различни от първоначалния преводен материал. Това променя автентичността на статията на автора, нейната достоверност и нарушава неговите права. В Уикиизточник такива промени са недопустими! --CvetanPetrov1940 13:22, 16 март 2010 (UTC)

Промените отразяват актуалната редакция на статията в източника, с което вярвам се запазва въпросната автентичност и права. Поздрави, Apcbg 15:30, 16 март 2010 (UTC)

Привет :)[редактиране]

Привет, Apcbg. Ще се радвам, ако тепърва се засичаме честичко из Уикиизточник. :) След проведено гласуване днес получих права на администратор за следващите 4 месеца, и имам желание да направя проекта малко по-„годен за живеене“ и поддържан. :) Започнах с пренасянето на някои полезни джаджи от Уикипедия, превод на интерфейсни съобщения и преглед на забатачени специални страници, планирам малко реорганизация и задълбочаване на категорийното дърво. Ще съм ти благодарна, ако споделиш впечатленията си още какво може да се направи, за което са необходими администраторски права. Поздрави, Spiritia (беседа) 18:40, 2 май 2016 (UTC)

Драга Spiritia, благодаря ти за съобщението, и най-добри пожелания за успех в новата мисия! Аз самият нямам афинитет към администраторство в никой Уики проект, а и към техническата и организационна страна на нещата – освен когато и доколкото се наложи ... Това обаче не означава, че не оценявам необходимостта и важността на тези дейности. Така че, винаги съм на разположение за съдействие, където бих могъл да съм полезен. Какво още да се направи? Не знам как би могло да се насърчи качването на повече материали тук ... Поздрави, Apcbg (беседа) 17:30, 6 май 2016 (UTC)